Elektronički regulatori temperature

Elektronički regulator ELR 20

Elektronički regulator temperature ELR 20 s LCD zaslonom je dizajniran za grijaće sustave, a posebno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN 60730-2-9. Moguće je izabrati 3 načina regulacije preko zračnog senzora, podnog senzora ili zračnog sensora sa podnim limiterom. Veliki LCD zaslon osigurava korisnicima dobru komunikaciju.


Download upute

Izjava o sukladnosti
 

Elektronički regulator OTD2


Elektronički regulator temperature, ELEKTRA OTDC je dizajniran za grijaće sustave, a posebno za električno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN60730-2-9. Sastoji se od regulatora sa ugrađenim senzorom za zrak i podnog senzora. Moguće tri različite konfiguracije mjerenja temperature, prema senzoru zraka, senzoru zraka i poda kombinirano i ograničenjima podnih senzora.
Download upute

Izjava o sukladnosti
 

Elektronički regulator ELR


Elektronički regulator temperature, ELEKTRA ELR je dizajniran za grijaće sustave, a posebno za električno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN60730-2-9. Sastoji se od regulatora sa ugrađenim senzorom za zrak i podnog senzora. Moguće tri različite konfiguracije mjerenja temperature, prema senzoru zraka, senzoru zraka i poda kombinirano i ograničenjima podnih senzora.
Download upute

Izjava o sukladnosti

Elektronički regulator OTN

Elektronički regulator temperature, ELEKTRA OTN je dizajniran za grijaće sustave, a posebno za električno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN60730-2-9. Sastoji se od regulatora i podnog senzora. Download upute

Izjava o sukladnosti