Stipsa novosti

Jamstvo 20 godina na podno grijanje Elektra.

web shop
Nakon 15 godina uspjesne suradnje glavni distributer Stipsa d.o.o i proizvoďac grijaćih kabela I mreža Elektra odlučili su produžiti jamstvo na grijaće kabele i mreže s deset na 20 godina. Opširnije

 

Besplatni obilazak i snimanje prostora

Svakog trenutka Vam možemo pomoći u odabiru radijatora za grijanje putem telefona 021 549 085 ili putem elektroničke pošte na prodaja@stipsa.hr. Ako imate nekih neudomica, zakazat ćemo Vam snimanje prostora. Na temelju snimanja, preporučiti ćemo Vam snagu za grijanje i samim tim jamčiti za adekvatno grijanje i optimalne račune za grijanje. 

 

Stipsa web shop

web shop
Kupujte klikom miša iz topline Vašeg doma.

Glamox i ELEKTRA proizvodi su u web trgovini sa akcijskim cijenama

ELEKTRA

Elektra je 2010. proslavila 25 godina djelatnosti. Trenutno je najveći i najvažniji renomirani proizvođač sustava za podno grijanje u srednjoj Europi.
Mreža distributera diljem Svijeta omogućava laku dobavljivost proizvoda (Europa, Azija, Sjeverna Amerika i Australija).

Termostat OCD4 1999

Poznata serija termostata ELEKTRA OCD je obogaćena sa još jednim digitalnim programabilnim regulatorom temperature OCD4 1999. Ovaj model nije samo novi termostat,  uz sve funkcije svojih prethodnika ima i nove funkcije, npr. može raditi sa podnim osjetnikom uz mogućnost podešenja minimalne i maksimalne temperature zraka, mogućnost programiranja 4 događaja dnevno, tjedni program itd...

Najvažnije nove funkcije su:
- novi matrični zaslon sa pozadinskim osvjetljenjem u plavoj boji koji omogućuje jasnije iščitavanje informacija za korisnika
- zaštita za dodire od djece (ili zaštita od slučajne promjene postavki npr. kad je termostat u javnim prostorijama).
- mogućnost odabira prikaza informacija na zaslonu
- čuvar zaslona
- poseban način rada za posebne prigode, omogućuje privremeno preskok trenutnih postavki i odabir temperature i vremena trajanja
- pregled utroška energije, nakon unošenja cijene energije i instalirane snage (kod prvog podešenja) termostat automatski izračunava iznos potrošene energije za zadnja 2, 30 ili 365 dana
- smanjena debljina termostata na svega 20mm za lakšu montažu
- pametno korisničko sučelje omogućuje lako podešenje funkcija termostata čak i bez čitanja uputa što je od velike pomoći za korisnike.

I na kraju možemo istaknuti moderan i atraktivan dizajn termostata kako je prezentirano sa popratnom slikom.
Također, uz termostat u paketu dolazi i novi senzor ETF 144/99T. Ima priključni kabel dugačak 3m s vrlo malim presjekom. Senzor sa kabelom je sada više izdržljiv te zahvaljujući povećanoj krutosti kabela njegova instalacija u zaštitnu cijev je jednostavnija i brža nego prije.

Termostat ETR2-1550

ELEKTRA ETR2 je elektronski termostat za potpuno automatsko, ekonomično otapanje snijega i leda na vanjskim područjima i u olucima.
U odnosu na stari model na njega je moguće priključiti osim osjetnika temperature i osjetnike vlage: ETOR-55 i ETOG-55.
Led se formira zbog kombinacije niske temperature i vlage. ETR2 očitava temperaturu i vlagu te će se sustav grijanja aktivirati jedino ako oba parametra ukazuju na mogućnost pojave snijega i leda. ETR2 je prikladan za reguliranje električnih grijaćih kabela. U novom ETR2 termostatu imamo i mogućnost produljenog rada. Ako korisnik želi da i nakon deaktivacije sustava on još radi, može se podesiti to vrijeme do 6h.

Termostat ETO2-4550

ELEKTRA ETO2-4550 je unaprijeđeni ETO-1550 termostat prikladan za reguliranje električnih grijaćih kabela u 1 ili 2 zone.
U odnosu na stari model na njega je moguće priključiti odvojene dvije zone regulacije, moguće su sljedeće kombinacije:

 

 

 

 

 

Senzori

Broj zona regulacije

Primjena

1.

ETOR-55+ETF-99

1 zona

Oluci

2.

ETOG-55

1 zona

Vanjske površine

3.

ETOR-55+ETOR-55+ETF-99

2 zone

Oluci, npr. dvije strane zgrade

4.

ETOG-55+ETOR-55+ETF-99

2 zone

Oluci i vanjska površina

5.

ETOG-55+ETOG-55

2 zone

Dvije vanjske površine

 

 

1. Odmrzavanje snijega i leda u oluku

2. Odmrzavanje snijega i leda na vanjskim površinama

3. Odmrzavanje snijega i leda na dva odvojena oluka

4. Odmrzavanje snijega i leda na vanjskoj površini i oluku

 

5. Odmrzavanje snijega i leda na dva odvojena prilazna puta

 

Grijaći kabel FreezeTec

ELEKTRA FreezeTec grijaći kabeli su grijaći elementi pripremljeni za ugradnju. Sastoje se od Elektra VCD grijaćeg kabela snage 12W/m s integriranim regulatorom na jednom kraju. Drugi kraj završava sa 1,5m dugačkim trožilnim napojnim kabelom sa hermetički spojenim gumenim utikačem. Termostat pali grijaći sustav na +3°C a gasi ga na +10°C.
Koriste se u sustavima zaštite od smrzavanja za cijevi do promjera maksimalno 50mm i objekte koji mogu biti oštećeni uslijed niskih temperatura.
Najveća prednost ovog kompleta je da nema potrebe za profesionalnim instalaterom, već korisnik samostalno može provesti instalaciju.Telefonska podrška

021 54 90 85
091 34 79 009