glamox grijanjestandardni grijaći paneli

TPA i TLO

TPA i TLO su serije grijaćih panela za kućnu i uredsku uporabu. TPA je visok 350 mm, dok je TLO visok 180 mm, a dolaze u snazi od 250 do 2000 W. Obje serije se mogu kombinirati s bilo kojim termostatom. Serija Glamox 3001 isporučuje se s elektroničkim ET termostatom. Nudimo širok izbor raznih modela.


Držač zavijesa i ugrađeni sigurnosni sustav onemogućavaju pregrijavanje (Držač zavjesa se naručuje posebno).

Niska temperatura površine znači manje izgaranja čestica prašine.

Topli zrak se oslobađa s prednje strane radijatora i usmjerava direktno u prostoriju čime se onemogućavaju promjene u boji zida na kojem je radijator smješten.

Bezopasno za djecu - nema oštrih rubova, dok je termostat zaštićen poklopcem. (poklopac se naručuje posebno)
(1) Prvi korak kod postavljanja grijalice je postavljanje metalnog nosača na zid. (2) U drugom koraku treba zakačiti grijalicu za metalne nosače, tako da ulegne u metalne vodilice.
ET Elektronički termostat održava preciznu i ujednačenu temperaturu. Korištenje ovog termostata Vam prosječno donosi uštedu od 10%.
DT digitalni elektronički termostat automatski snižava sobnu temperaturu noću, te danju kada se prostorija ne koristi. Sami podešavate ekonomičnu temperaturu i vrijeme njenog trajanja. Daljnjih 15-20% štedite snižavajući temperaturu noću i u periodima kada niste kod kuće.