Termostati

ET

Tehnički podaci

Standardni elektronički termostat. S dodatkom TRX elementa, moguće je smanjenje temperature za 5°C.

 

 

 

ETM

Tehnički podaci

Standardni electronički master termostat. Funkcije kao i kod ET. Upravlja s do 10 Glamox slijednih grijalica. Slijedne grijalice bi trebale koristiti SLA 5/24. Na poleđini se nalazi posebni signalni kabel. S dodatkom TRX elementa, moguće je smanjenje temperature za 5°C.

DT

Digitalni elektronički termostat s ugrađenim programima za automatsko dnevno i noćno podešavanje temperature. Štedi energiju bez smanjenja komfora. Digitalni brojevi prikazuju podešenu temperaturu.

DTM

Standardni elektronički master termostat. Funkcije kao i kod ET. Upravlja s do 10 Glamox slijednih grijalica. Slijedne grijalice bi trebale koristiti SLA 5/24. Na poleđini se nalazi posebni signalni kabel.

SLA 5/24

Slijedni Modul za niskonaponski signalni ulaz. Posebna signalna ulazna žica priključena na poleđinu SLA 5/24. Modul će uključiti grijalicu kada primi ulazni AC ili DC signal od 5-24 volta. Koristi se zajedno s Glamox Master termostatima ili s bilo kojim drugim kontrolnim uređajem čiji izlazni signal odgovara SLA 5/24 specifikacijama.